Mythic Maiden, een video slot machine volop kansen!

Mythic MaidenMet de Iron Maiden doodskist als mysterieus element is de Mythic Maiden online slot machine een automaat waar je veel kunt genieten. Ook zijn er vele free spins mogelijk om te winnen en kun je je winsten tot een factor tien vermenigvuldigen. De Mythic Maiden free spins worden actief als je drie of meer scatter symbolen ziet. Deze worden door de Iron Maiden doodskist uitgespuugd. De Mythic Maiden kent vijf wielen en heeft maar liefst dertig win lijnen. Je kunt zelf de muntwaarde bepalen en daarmee mooie prijzen winnen. Ook zijn er wild symbolen en vervangers, multipliers en free spins! Deze hadden we al genoemd.

Begin met gratis spelen, daarna voor ecjht geld
Je kunt gemakkelijk starten met spelen door op de play knop te drukken. Je kunt dit tijdens een proefronde doen zonder je eigen geld in te zetten. Als je voor de winst wilt spelen dan is het belangrijk om eerst een account aan te maken en hier geld in te storten. Daarna kun je bij het online casino volop voor de winst gaan. Je kunt er volop genieten van de spanning die je voelt om een mooie prijs te winnen. En dat is een waarlijk goed gevoel!

Free spins actie
Als je drie of meer scatter symbolen op de rollen ziet dan krijg je free spins! Dit zijn er dan tien. Bij vier scatter symbolen krijg je vijftien free spins en bij vijf scatter symbolen krijg je dertig free spins. Het is werkelijk mooi om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast kun je tijdens deze free spins tot tien keer de inzet winnen. En dat maakt het nog interessanter om de scatter symbolen te zien.

Mythic Maiden is een topper
Bezoek gewoon de Mythic Maiden online slot machine en ontdek wat de Iron Maiden doodskist voor jouw in petto heeft. Welke mysteries komen er tevoorschijn? En hoeveel scatter bonussen mag jij op de rollen verwachten? Het is werkelijk te gek om te zien wat er allemaal kan. Wacht daarom niet langer. Voordat je het weet heb je er spijt van dat je zo lang hebt gewacht om naar de Mythic Maiden online slot machine te gaan.